{Dream Series} I love you, but

Mia stared at the man standing not too far from her – her eyes were blank. The old man fell silent after he said these words to her. “I made a mistake letting her go – many years back. I wish I told her how much I loved her and that I was willing to…

Continue Reading

Day 3 – Yourself in 10 Years

Bismillah, This is a hard topic. I honestly don’t like this kind of question cause I don’t exactly know what will happen in the future. But to be fair with this challenge… First of all, perhaps I should think of which country I would like to be in 10 years. I have few options: 1)…

Continue Reading

It Has Been A Year

Today, a year ago, I left Singapore and the life that I had built there for 12 years. I said goodbye to our helper who is so dear to us and our kids. Hoping that the new family she’s working after us is going to treat her kindly. She deserves that. I said goodbye to…

Continue Reading

{Nostalgia} Favorite Mangaka

Aah, manga. Such a big part of me growing up. I will be forever grateful for it cause my childhood was so awesome thanks to anime and manga. Looking back, perhaps I would never have an interest in learning Japanese or Japan itself if it’s not because of liking manga and anime back then. And…

Continue Reading

Day 2 – Your current relationship

Bismillah, Continuing on my 30-days blog challenge, I am moving to the second-day story. Relationship. Oh well, I am currently married – and I hope to stay that way even until Jannah 🙂 I have been married for 6 years now. And Husband is my high school sweetheart. We met back when we were only…

Continue Reading

Day 1 – About You

Bismillah, Entah gimana ceritanya – saya bisa nyasar ke blognya mbak Sali. Kayaknya kemaren cuma random ngeklik blog orang di fungsi readernya WordPress sih. Dan setelah browsing-browsing beberapa artikelnya, mendaratlah saya di postingan beliau tentang 30-Day Blog Challenge. Wah, menarik. Kebetulan lagi kehabisan ide buat ngeblog haha. Tapi gaklah, saya kayaknya ga akan sanggup one…

Continue Reading

Setelah 12 Tahun

Bismillah, Jadi beberapa hari yang lalu ada yang woro-woro di whatsapp grup #1minggu1cerita kalau tanggal 27 Oktober ini adalah hari blogger nasional. Whoo. Saya ga ngerasa pantas sih dibilang blogger karena isi blog ini kebanyakan ngalor ngidul plus recehan-recehan yang bisa sambil dibawa lalu aja, haha. Tapi mau ga mau jadi kepikiran, sudah berapa tahun…

Continue Reading

Why you should move to Berlin

Bismillah, Mudah-mudahan belum ada yang bosen sama cerita kami dari Berlin ini, hehehe. Setelah sebelumnya ngobrol kenapa ga usah pindah ke Berlin (super encouraging ya, hahaha), untuk penyeimbang nya ya tentu saja mesti ada pros list nya dong ya. Setelah brainstorming dengan Suami, inilah penyemangat kami (dan mungkin orang lain) buat pindah ke Berlin. Baca…

Continue Reading

Setelah Demam

Bismillah, Ga terasa udah sebulan lebih ga nulis disini ya. Ya ampun. Drafts sih masih banyak tapi motivasi buat nulis somehow menguap begitu gampang bilang aja males sih Fan. Anyway, sebenarnya beberapa minggu lalu saya udah ada draft tulisan yang siap buat di publish, tinggal di polish sedikit sama tambahin featured image, tapi qadarullah, pas…

Continue Reading